KOLLUK BAKIMI NASIL OLMALIDIR?

26-04-2024 15:05
KOLLUK BAKIMI NASIL OLMALIDIR?

KOLLUK BAKIMI NASIL OLMALIDIR?

Kolluk bakımı mı? O da nesi? dediğinizi duyar gibi oluyoruz. Günümüzde en viral olmuş video akımlarına baktığımızda büyük bir çoğunluğunun makyaj ve bakım videoları olduğunu gözlemlemekteyiz. Peki dünya bakımına bu kadar önem verirken, belki tüm sene çalışıp 1 haftacık yaptığımız, belki tüm yaz boyunca kullandığımız ama en önemlisi en değerli varlığımız olan çocuklarımızı tatilde güvenle yüzdüren kollukların bakımı neden olmasın?

Kolluklar genel olarak ıslak mekanda kullanılması , klor ve deniz tuzuna maruz kalması durulanmadan güneş ışığına maruz bırakılması ömrünü nispeten kısaltmaktadır.

Kolluklarınızı her kullanımdan sonra ılık bir duru su ile korumalısınız. Her ne kadar Myminibaby kolluklarınızın içerisinde atık madde kullanılmadan üretilseler de kızgın güneş plastiğinize zarar verebilir. Güneşin zararlı etkilerini de ayrıca bir blog yazımızda anlatıyoruz. Özellikle de yazın güneş altında bırakılan arabaların içerisindeki sıcaklığın 50 derecelere çıktığı düşünülürse kollukların Güneş ışınlarının dik geldiği ve sıcağın en çok hissedildiği öğle sıcağında arabada unutulmamasının öneminin altını çizmek isteriz.

Kullanım talimatında özelikle yazıyoruz yine yazalım. KOLLUKLARIN BULUNDUĞU BÖLGEDE Güneş yağı bulunmamalıdır. 1 kereden bir şey olmaz deyip güneş yağı sürüp kollukları taktık diyelim. Güneş yağı kolluğun içi ile daima temas edecek ve çocuğunuzun kolundan kaymasını kolaylaştıracaktır. Bu sebeple kuru bir havlu ile kollukların içini temizlemeli ,Güneş yağından arındığına emin olmalıyız. Bazı Güneş yağlarından yer alan kimyasalların kollukların üzerindeki yazıların dahi çıkmasına sebep olmaktadır. Yeri gelmişken burada güneş yağının içeriğinin de bebeğinizin hassas cildi üzerinde ne kadar etkili olduğunu hatırlatalım.

Kolluklar ile sizlere bir adet de özel bir taşıma çantası gönderiyoruz. Kollukları kullanmadığınız zamanlarda özel taşıma çantasında muhafaza etmeli, plaja havuza inerken içerisinde çok sevdikleri kollukları olan bu çantalarını üstesinden gelebilecekleri sorumlulukları alması adına çocuğunuza taşıtmalısınız. Küçük yaşta sorumluluk sahibi olmuş çocuklar hepimizin rüyası öyle değil mi?

Sezon bitti veya tatilimizin sonuna geldik. Uzun bir süre de kolluklarla ayrı kalacağız. Veya miniğimiz artık yüzmeyi öğrendi, kolluklar yeni sahibi ile buluşup onu güvenle yüzdürmeyi bekliyor… Kolluklarımızı nasıl muhafaza etmeliyiz?

Öncelikle temiz, durulanmış ve kol geçme yerinde herhangi bir güneş kremi olmadığından emin olalım. Daha sonra kollukları tam şişirip ,10-15 dakika havasının inip inmediğini gözlemleyelim. Eğer iniyorsa hasar almış demektir. Hasar tespit çalışması yapalım. Hasar tespiti için, kolluğu tam şişirip su ile doldurduğunuz bir kovaya sokmalısınız. Kolluğa hafifçe bastırdığınızda kolluğunuzdan hava kabarcığı çıkaran bölge hasarlı demektir. Hasarlı kolluğunuzu size kolluk ile birlikte gönderilen onarım bandı ile veya harici satılan tamir sıvısı ile veya da firmamızı arayarak ücretsiz onarımını gerçekleştirebilir, WhatsApp hattımızdan destek alarak eş zamanlı tamir desteği de satın alabilirsiniz. Tüm onarım işleri aynı zamanda YOUTUBE Kanalımızda ve tüm sosyal medya platformlarında da mevcuttur.

Özellikle de belirtmek isteriz ki iki eğitmen tarafından kurulan Myminibaby firması Bebek Çocuk güvenliğini her şeyin üstünde tutmaktadır. Kolluğunuzda bulunan hasar tamir edildiği takdirde çocuk güvenliğini riske edebileceği tespit edildiği noktalarda asla risk almadığımızı bilmenizi isteriz.

Tüketimin bu kadar hızlı olduğu bir dünyada yaşarken kollukların sürdürebilir ve nesilden nesile kullanılabilen bir ürün olması her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu sebeple kollukların bakımını önemsiyor ve mümkün olduğunda fazla kullanıcıya piyasadaki kollukların aksine Myminibaby yüzme yardımcısının uzun yıllar kullanılan bir ürün olduğunun altını çiziyoruz. Gerek çeşitli satış kanalları olsun, hem sosyal medya platformları olsun kullanıcı yorumları da tüketicilerin yüzme yardımcılarında en çok aradıkları özelliklerden birinin de güvenirlik özelliğinden sonra kullanım süresin uzunluğu olduğu dikkat çekmektedir.

Myminibaby yüzme yardımcısı olarak  tüm beklentileri karşıladığı için mutlu ve gururluyuz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.